Helg

Idag är det fredag vilket innebär helg för de flesta. Jag har vart och storhandlad och gjort stallet så nu sitter jag hemma och ska invänta min nya tv som förhoppningsvis kommer vid 17, men dom kunde lika gärna dyka upp vid 21 stod de. Jag kan ju glädjas åt att man skulle få ett samtal när de var ca 30 minuter kvar innan dom kom, alltid något.
 
Eftersom Zäta skrittas och det inte händer allt förmycket på hästfronten så blir det något dålig uppdatering de närmaste dagarna, jag har några små inlägg som jag ska fila på innan pubilicering så självklart kommer det inte vara helt tomt här! Till exempel under helgen ska hästarna kollas igenom av en equiopat för att få en liten check så det verkar okej.
 

Jag känner mig väldigt deprimerad som inte alls hann iväg till gymmet igår, jag skulle verkligen vilja komma iväg idag men det beror helt på när tvn verkar komma. Hade jag tänkt på det innan skulle jag inte valt hemkörning utan då skulle jag kunnat hämtat ut tvn själv hos Elgiganten haha! Men nu är det såhär och jag får göra det bästa utav situationen. Jag är ju småförkyld också så på ett sätt kanske det vore bra om jag trappade ner under helgen och bara körde mina PW som jag iaf hunnit med som planerat. Vi får se hur helgen artar sig.
 
Fredagen den trettionde januari tvåtusenfemton.