Vårplanering

Nu känns det som att våren finns runt hörnet och det kommer bli en stor lättnad för hästarnas planering. När vägarna är täckta med snö/is är det inte så lätt att ta sig runt överallt med samma mål som man kan annars, självklart har våra hästar haft sulor o brodd, men jag kan inte riktigt springa med Faray och Wilma är förliten att galoppera med honom ute ensam så då får jag löpa, vilket inte gått på isgatorna vi haft. Zäta är en nervbomb under vintern så uteritterna är självmord vilket innebär att även han fått promenader och bara har skrittas ute såklart, men nu vill jag komma upp i sadeln och kunna rida galoppintervaller eller bara ta en skrittsväng så jag längtar extremt efter lite värme utan regn o rusk!

Vårens planer är väldigt basic för båda, styrka, kondition och komma vidare i utveckling. Zäta ska få tänja sina gränser för att stärka sig och komma vidare och Faray o Wilma ska rida ihop sig inför att kunna debutera LB där kraven höjer sig ett snäpp mot LC.
 
Jag har en tanke på att stänga min blogg för allmänheten ett tag framöver, jag har lite text som inte rör alla, men för min egen del skulle vara skönt att få skrivas ner. Att jag ska kunna diskutera med mig själv är egentligen bloggens största punkt, vi får se hur jag gör. Skulle det bli aktuellt får man självklart fråga om lösenordet via fb eller på annat sätt.
 
Imorgon ska Z trimmas och Wilma rider Faray för mig när hon slutat skolan, återkommer om passet senare på kvällen! Nu ska jag analysera lite film sen träningarna i helgen, så himla nyttigt!
 
Måndagen den tjugotredje februari tvåtusenfemton.